Welkom bij AEMONA

Elke – Aemona / les quatre mains

Les Quatre Mains – L4M -, want Elke houdt van samenspel en interactie. Ze speelt graag in op de kwaliteiten van de partners met wie ze in zee gaat: de Stad Oostende, collega-gidsen, musea in Gent en Oostende …

Blijven leren. Jezelf ontwikkelen. Kennis delen. Daarmee kun je Elke amper typeren.
Ze bedenkt en creëert, is je creatieve gids die het ongrijpbare en onbegrijpbare aangenaam en verteerbaar maakt voor haar publiek. Elke is je 'creative guide'

•        die vanuit haar vakgebied bijschoolde tot museumgids,
•        die haar pedagogische kwaliteiten en eigen ervaring uit het onderwijs uitspeelt met
          opleidingen in de jeugdbewegingen (Kazou),
•        die haar interesse voor geschiedenis en talent voor dingen overbrengen bundelde in de
          banaba erfgoed en onderwijs
          én
•        die bij dit alles het welzijn en welbevinden bewaakt en stimuleert door de cursus mental                   coaching die ze hiervoor volgde.

De veelheid aan en veelzijdigheid van de opleidingen, zorgen ervoor dat Elke in haar projecten een web spint waarin de deelnemers graag blijven hangen. Door haar kijk op de dingen en haar aanpak verbindt ze alles tot één logisch, samenhangend geheel, dat van grote kennis en kwaliteit getuigt.

Dat resulteert in het creatief bedenken en uitvoeren van interactieve gidsbeurten op maat van haar publiek. Zo krijgen jong en oud, mensen met een beperking, anderstalige nieuwkomers, scholen, families op citytrip, bedrijven op teambuilding … een aangepaste, maar vooral onvergetelijke gidsbeurt.

Enkele voorbeelden zie 'projecten'

Met de ontwikkeling van creatieve workshops daagt ze zichzelf en de deelnemers uit en geeft ze een eigen kijk op ecologie. Zo werkte ze doe-sessies uit met onder andere gerecupereerd hout of versleten fietsbanden als materiaal. In andere werkwinkels leert ze je ecologische en ecofriendly printtechnieken of juwelen maken.

Als mens, mama en gezicht achter Aemona vind je Elke op evenementen met een bewuste inslag zoals Feest in de Hof Oostende, Pleegzorgfeest Vlaanderen …

Steek je licht eens op bij Elke en Aemona – Les Quatre Mains. Een project uitwerken, je ondersteunen in de uitwerking, een bestaand project upgraden of toegankelijk maken voor meer doelgroepen, een vernieuwende, andere workshop … Het enthousiasme en de gedrevenheid van Elke, bezorgen je ongetwijfeld een leerrijke tijd.