Welkom bij AEMONA

Aemona staat voor ons voor: deskundig vakmanschap en efficiënte coördinatie.
Een topteam dat naar de beste oplossingen zoekt - en ze ook vindt.
Van een complexe renovatie naar een nieuwe thuis.
En of we trots zijn!

Jan & HildeOnze samenwerking met "JASPER&CO" is begonnen meer dan 13 jaar geleden in Gent.
We wilden mezaninne op onze zolder en veel kasten in speciale vormen (huis was zeer oud en muren niet zo recht) en andere minder standaard oplossingen bouwen.

"JASPER & Co" kwam met voorstellen van nog betere oplossingen dan wat we oorspronkelijk bedacht hadden en werkten deze perfect uit. Mission impossible became totally POSSIBLE :-)

Op moment dat we van Gent naar platteland gingen wonen, hebben we zonder enige twijfel weer "Jasper&CO" gevraagd.

Hun creatieve inzichten in een interieuroplossingen met technische kennis en vakmanschap, vonden we ideale combinatie om tot beste resultaten te komen.
Het voelde een beetje alsof dat we 4 in1 gekregen hadden: ideeën en inzichten+technische kennis en uitvoeren van werken + perfecte communicatie + tijdsbesparing. Ze luisterden naar ons en konden onze noden goed begrijpen en met oplossingen komen.  

Zelfs bouwen van een boomhut aan levende boomstam is ze prima gelukt...

We raden ze zeker ongetwijfeld aan.
Kasia en StevenIk koos voor Jasper Rymenans omwille van de positieve reviews van vrienden.
Ik liet een laminaatvloer leggen en was uiterst tevreden van de service en de transparante communicatie over de werken, de offerte en de voortgang.
Jasper adviseerde me over de materialen en waarop te letten bij de aankoop.

Hij hield zich aan de  planning, informeerde me over het verloop van de werken en corrigeerde de plinten achteraf op vraag… ik ben fan en vraag hem terug voor andere werken in huis.

Hij werkt zeer nauwkeurig en houdt rekening met de wensen van de klant, daarnaast doet hij professionele suggesties om het werk ten volle tot zijn recht te laten komen.

Anja